Over SportOlst

SportOlst verzorgd sportlessen in Olst en omgeving voor alle leeftijden en niveau’s. Van sporten in de buiten met bootcamp lessen tot speciale sportlessen voor kinderen. Op diverse locaties in en bij Olst hebben plekken waar de lessen gegeven worden. Voor 6 euro per les kan je zelf bepalen wanneer en hoevaak je komt sporten. Belangrijkste is dat plezier voorop staat. Daarmee kan je voor jezelf het verschil maken!

Jouw coach, Kai Rensen

Hallo! Ik ben Kai Rensen, jouw coach en oprichter van SportOlst. Naast het geven van deze lessen ben ik gymleraar in het primair onderwijs en turn (top)sport. Mijn met mijn diploma 1e graad lichamelijke opvoeding en turn traininen kan ik je alle begeleiding geven tijdens de lessen. Leuk om te weten, ik ben bezig met een cursus sportvoeding.

Ik vind het belangrijk dat je met veel plezier komt sporten. Dit geeft je de energie om door te pakken en resultaten te behalen. Mijn lessen zijn nooit hetzelfde, ik probeer vaak te wisselen met diverse oefeningen en locaties.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een proefles!

Virtuagym app

Bij SportOlst werken met de Virtuagym app waarbij je zelf gemakelijk je lessen in kan plannen, abonementen beheren en losse lessen aanschaffen. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Je kan ook inloggen via de webshop om direct je les aan te schaffen

Virtuagym app

Bij SportOlst werken met de Virtuagym app waarbij je zelf gemakkelijk je lessen in kan plannen, abonnementen beheren en losse lessen aanschaffen. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Eén gratis proefles

Meestal kom er pas achter of iets echt bij je past als je het hebt geprobeerd. Daarom biedt SportOlst je een gratis proefles aan om kennis te maken met de Bootcamp trainingen. Samen kijken welke training en niveau voor jou het meest geschikt zijn zodat je uiteindelijk aan kunt sluiten bij trainingen bij het niveau dat het meest bij je past.


Meld je direct aan!